Termeni și condiții

Ultima actualizare: 22.01.2024

Bun venit pe Eskimos.ro. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți acești termeni cu atenție înainte de a utiliza site-ul.

1. Utilizarea site-ului

1.1. Accesul și utilizarea Eskimos.ro sunt supuse acestor Termeni și Condiții și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile.

1.2. Sunteți responsabil pentru orice informație furnizată în timpul utilizării site-ului, asigurându-vă că aceasta este corectă și actualizată.

2. Proprietatea Intelectuală

2.1. Conținutul de pe Eskimos.ro, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală.

2.2. Nu aveți voie să copiați, distribuiți, modificați sau să creați lucrări derivate bazate pe conținutul site-ului fără permisiunea scrisă prealabilă.

3. Informații personale

3.1. Colectăm și prelucrăm informații personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu această colectare și prelucrare.

4. Limitarea răspunderii

5.1. Eskimos.ro nu poate fi făcut responsabil pentru orice pierderi sau daune suferite în urma utilizării sau imposibilității utilizării site-ului.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Modificările vor fi publicate pe site și vor intra în vigoare imediat.

6. Contact

6.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@eskimos.ro.